Homegym

NEW IN - LE'TS BAND

Let's Band Powerband MAX sort

I disse uger hvor vores elskede fitnesscentre er lukket må man igang med sit home gym! En utrolig god og effektiv måde at træne hjemme er med forskellige elastikker. De kan bruges til alverdens øvelser og hverken vejer eller fylder noget som helst. Når vi engang må rejse igen - er de også en perfekt rejsemakker! 

Vi har netop fået en masse nye lækre produkter hjem fra Let's Band og vi giver dig her en hurtig introduktion til dem!

LET'S BAND - POWERBAND

Let's Bands - Easy Powerband

Let's Bands Powerband er en lukket elastik og er perfekt til træningen derhjemme eller til altid at have med i sportstasken! Elastikken er et godt redskab til blandt andet træne smidighed, core og styrke. Dette Powerband hører til nogle af de bedste træningselastikker, der er på markedet i øjeblikket. Elastikken findes i forskellige tykkelser. Så tykkere elastikken er, så stærkere er den også og jo mere modstand giver den i den træning. Elastikken findes i easy/gul, medium/lyserød, hard/blå, extra hard/grå og ultra hard/grå

 

LET'S BANDS POWER SET PRO

Let's Bands - Power Set Pro

Dette sæt indeholder 5 elastikker og er perfekt til dig der ønsker at lave øvelser med alle de mest populære træningselastikker fra Let's Bands. Du kan blandt andet bruge elastikkerne som en hjælp til din styrketræning. Træningselastikkerne er udviklet til at træne udholdenhed samt styrketræning og hjælper dig med at få det maksimale ud af din træning. Ikke noget at sige til, at dette sæt er en bestseller fra Let's Bands!

 

LET'S BANDS POWER SET MAX

Let's Bands - Power Set Max

Dette sæt indeholder 4 elastikker og er perfekt til dig der ønsker at lave øvelser uden at skulle tage i fitnesscenteret! Du kan lave en full-body-workout hjemme i stuen med dette sæt fra Let's Band. Opnå en mere udfordrende træning end du plejer ved at inkludere disse elastikker i din træning. 

▶️ Se alle produkter fra Let's Bands her

▶️ Du kan også læse vores blogindlæg omkring gode hjemmeøvelser her

Læs næste

IFORM - BEDST TIL PRISEN - HUMMEL - TIF
3 LÆKRE SNACKS ON THE GO

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.