hjemmetræning

GODE HJEMMEØVELSER

GODE HJEMMEØVELSER

Selvom stort set alle fitnesscentre i Danmark holder lukket de næste par uger, skal det ikke afholde dig fra at passe din træning! Man kan nemlig lave rigtig meget effektiv træning hjemme på stuegulvet eller ude i naturen. Vi kommer her med en række god bud!

hjemmeøvelser

LØB EN TUR
Selvom det danske vejr ikke altid arter sig kan det være rigtig god træning at løbe en tur. Man kan både løbe en længere tur eller lave interval løb. Det vigtigeste er at få pulsen op og en masse frisk luft! Start med at gå 5 minutter i et rask tempo for at varme kroppen op. 

Eksempler på intervalløb:
  • 8 x 2 minutters løb med 1½ minuts pause
  • 4 x 3 minutters løb med 3 minutters pause
  • 5+4+3+2 minutters løb med 4, 3 og 3 minutters pause

YOGA
Der findes et hav af videoer på blandt andet Youtube med små yoga sessioner som du nemt kan lave hjemme på stuegulvet. Hvis du ikke har en yogamåtte kan du også sagtens bruge et almindeligt tæppe. Tænd nogle stearinlys og find dit indre zen frem! De næste par uger kræver tålmodighed og yoga er perfekt til at finde ro. 

STYRKETRÆNING
Har du for noget mere power, kan du give dig i kast med styrketræning! Fyld en rygsæk med bøger, eller noget andet tungt og sving den på ryggen for at give mere vægtmodstand i din øvelser. Brug også træningselastikker til at lave airsquats for mere modstand. 

Eksempel på styrketræning hjemme:
  • A - Lunges: 10-10-10-10-10 (5 sæt af 10 på hvert ben)
  • B - 100 armbøjninger (Hver gang man holde pause så skal man lave 10 mavebøjninger)

HOLD KROPPEN I BEVÆGELSE
Det vigtigeste er blot at man husker at holde kroppen igang de næste par uger, så man ikke synker for dybt ned i sofaen. Tag for eksempel trappen i stedet for elevatoren, lav 10 airsquats hver gang du har været på toilettet eller tag 5 armbøjninger i timen. Selv de små ting tæller!

Shop kosttilskud her!

Shop træningsudstyr her!

God træningslyst - og pas på hinanden 🤗

Læs næste

VI ER ÅBEN! Corona opdatering
booty builder loop band

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.