Corona

CORONA OPDATERING

VI ER ÅBEN! Corona opdatering

Er du i tvivl om hvad hele situationen med Corona virussen betyder for din nethandel? Vi ved at timerne hjemme kan blive lange og derfor fortsætter vi selvfølgelig med at sende lækre produkter afsted til dig. Vi har kun ganske få ændringer som du kan mere mere om her.. 

Hos Fitfashion tager vi situationen med Corona virus meget seriøst. Derfor sidder alle vores medarbejdere i de næste 14 dage og arbejder hjemmefra. 

Vi sidder fortsat klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 8-16, dog er vores telefon lukket. Du kan fange os på mailen info@fitfashion.dk, hvor vi vil hjælpe dig hurtigst muligt. Men vi håber på jeres forståelse, hvis der skulle opstå længere svar- og behandlingstider. 

Vi sender stadig alle ordre ud som vi plejer. Vi benytter os derudover af skiftehold til at håndtere pakningen og håndtering af returpakker. Hvis du lægger din ordre inden kl 15 i hverdagene, afsender vi samme dag - præcis som plejer 💗

Vi vil i de næste to uger tilbyde fri fragt til din hjemmeadresse, så du stadig kan nyde af alle vores produkter og sætte skub i en god omgang hjemmetræning!

Pas på hinanden! 

Knus
Team Fitfashion. 

Læs næste

Mille x Be Real
GODE HJEMMEØVELSER

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.