Om Fitfashion

 

HVEM ER VI?
Bag Fitfashion sidder et ungt og dynamisk team, der ønsker at samle en masse spændende og internationale fitness brand i et sted. Vi rejser ofte rundt for at finde nye usete brands, som vi kan tage med hjem til Danmark og dele med jer.

Fitfashion blev lanceret i 2015, hvor vi startede ud med at forhandle de populære Freddy WR.UP® bukser. I dag forhandler vi en masse andre spændende fitness produkter, som vores indkøber nøje har udvalgt.

DU ER I CENTRUM ❤️
Vi sætter altid kunden i centrum, og vi bestræber på at yde en god kundeservice til vores kunder, der handler på Fitfashion.dk.

Når du bestiller på Fitfashion.dk, så kan du forvente at modtage din ordre den efterfølgende hverdag. Alle ordrer bestilt inden kl. 15:00 bliver nemlig pakket og afsendt samme dag fra vores lager.

Vi benytter Postnord til at sende alle vores pakker. Der vil således være et Track & Trace nummer på din pakke, så du let kan følge den. Når din bestilte ordre er afsendt fra vores lager, vil du automatisk modtage både en E-mail og SMS fra os med dit tracking nr. 

Ved ombytning skal du lave en ny ordre og sende den gamle ordre retur til os.
Derudover har du 30 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?
Vi tilbyder flere muligheder, at du som kunde kan kommunikere med os. Ønsker du at komme i kontakt med os, så kig under vores Kontakt side.