BOOTYBABE DELER SIN ÆRLIGE MENING!

Mille x Be Real

Mille Budolfsen som er en del af vores BE REAL x Fitfashion kampagne overtager bloggen. Hun har modtaget to produkter fra os, som hun gerne vil give sin ærlige mening omkring. ✨

Mille Buldofsen - Be Real x Fitfashion

Styrketræning har gjort mig selvsikker

Jeg har altid været en usikker piger, og jeg har været udsat for meget mobning, hvori jeg fandt sport som en helende ting for min sjæl. Jeg har styrketrænet i 3 år nu, og jeg har aldrig været mere selvsikker og jeg har aldrig hvilet mere i mig selv end nu. Jeg valgte at stille op i bikini fitness for at bevise overfor mig selv, at jeg er god nok, og jeg var helt vildt stolt af mig over at hive en flot tredje plads med hjem. Jeg kæmper stadig med selvtilliden, men at gå ned og sparke r** i fitness centret i det lækreste tøj, er netop det der booster min selvtillid. 

De absolut bedste tights! 

Mille Buldofsen - Be Real x Fitfashion

Jeg var så heldigt, at jeg modtog nogle Tica leggings fra Gym Glamour - og helt ærligt? Det er de bedste leggings som jeg nogensinde har trænet i. Jeg elsker, at træne i dem, da de former mig helt perfekt og det giver samtidigt lidt ekstra selvtillid i centeret.

Derudover har jeg også modtaget den lækreste sportsbh fra Bara Sportswear. Sportsbh'en har den perfekte længde og dækker ribbenene. Jeg har kombineret sportsbh'en med mine Tica leggings og de passer perfekt sammen - Tica har en høj talje og sportsbh'en er cropped.

Bara Sportsbra og Gym Glamour Tica Leggings

Man kan lige se den del af maven som er flottest. En god beskrivelse af begge tingene er, at man føler sig nøgen i tøjet netop fordi det sidder så lækkert og blødt på, at man faktisk ikke mærker det på. Og tightsene kravler IKKE ned under træningen og sport bh’en kravler heller IKKE op.

Læs næste

barebells brownie opskrift
VI ER ÅBEN! Corona opdatering

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.