3 LÆKRE SNACKS ON THE GO

3 LÆKRE SNACKS ON THE GO

Går du også tit sukkerkold og bliver sulten sidst på eftermiddagen? Og kommer du også tit til at gå i de søde og usunde sager? WE HEAR YOU! Vi har derfor fundet 3 lækre og mættende alternativer frem til dig, som er en smule bedre for din samvittighed! 

Women's Best - Protein Bar Choco Crunch

womens best protein bar choco

Med hele 15g protein og kun 158 kcal pr 100g er denne protein bar fra Women's Best kun halv så usund som den klassiske Mars bar. Så hvis du også elsker en god chokoladebar, men gerne vil holde kalorieniveuaet nede er dette helt sikkert en god erstatning. Det høje proteinniveau sørger desuden for at holde dig mæt i længere tid. Du finder de forskellige smagsvarianter fra Women's Best her.  

Barebells - Protein Bar

barebells proteinbar blueberry cake

Barebells produkter har taget Danmark med storm og vi er helt med på bølgen! Deres produkter er nemlig super lækre. Her får du en smule højere kalorieniveau, nemlig på 364 pr 100g og derimod også hele 36 protein pr 100g. Denne bar vil altså give en længere mæthedsfornemmelse samtidig med at den smager syndigt og lækkert! Find alle proteinbarer fra Barebells her.

Barebells - Protein Milkshake

Barebells - Protein Milkshake Banana

 Er du ikke så meget til chokoladenbaren men vil hellere vil have en lækker drik? Så kan vi varmt anbefale Barebells Milkshakes. Når de er kolde, er det fuldstændig som at drikke en lækker syndig milkshake med sukkerholdige ingredienser. Hos Barebells får du dog her en sukkerfri, laktosefri drink der indeholder intet mindre end 24 g protein i en flaske. Den går rigtig godt som morgenmåltid eller efter en hård træning for at få sine proteiner. Du finder alle varianter her.  

Læs næste

Let's Band Powerband MAX sort
salty peanut rocky road opskrift

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.