activewear

BEDST TIL PRISEN - HUMMEL® TIF LEGGINGS

IFORM - BEDST TIL PRISEN - HUMMEL - TIF
Træningsmagasinet IFORM har lavet en test af højtaljede tights, hvor Hummel® - TIF High Waist Seamless Leggings har vundet "bedst til prisen" - og det forstår vi godt! 

Hummel® - TIF High Waist Seamless Leggings (Sort)

For kun 229 kr (ja du læste rigtigt - 229 kr!) får du nemlig de perfekte sømløse leggings. Taljen er ekstra høj og har en opstrammende effekt så de holder alt på plads. 

Stoffet er forholdsvis tykt og de er derfor 100% squat sikre! Det bløde stof er dog udstyret med flere ventilationszoner, så de ikke er for varme at træne i. De giver dig derudover en god åndbarhed, komfort og er hurtigtørrende. De passer altså perfekt til både vinter- og sommertræninger! What's not to like? 

De fleste af Hummels® leggings er forholdvis simple og TIF leggings passer især perfekt til dig der gerne vil have noget basic uden for mange detaljer, lommer og farver. 

Hummel® - TIF High Waist Seamless Leggings (Sort)

Hummels® leggings ligger i et prisleje hvor alle kan være med, men hvor komforten og bevidstheden om dansk design og kvalitet er tilstede i samtlige modeller. Det kommer ikke bag på os at de vinder "bedst til prisen" hos IFORM. 

Du finder alle Hummels® produkter her.

Læs næste

booty builder loop band
Let's Band Powerband MAX sort

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.