FREDDY WR.UP®

WR.UP®: REGULAR WAIST ELLER CURVY?

WR.UP®: REGULAR WAIST ELLER CURVY?
I dette blogindlæg besvarer vi 5 typiske spørgsmål, som vi har fået stillet omkring de to pasforme fra Freddy WR.UP®: Regular Waist og Curvy.

1. Hvad er forskellen på Regular Waist og Curvy?
Regular Waist er Freddys standard pasform og er også den pasform som vi har solgt mest af. Curvy er den nyeste pasform i WR.UP® serien og er skabt til kurvede kvinder. Curvy pasformen har ekstra materiale ved hofte, lår og talje. 

Med hensyn til den synlige forskel er det følgende: 
Freddy logo'et i bagdelen på Curvy er hvid/creme farvet, mens Regular Waist er lyserød - Det samme gælder knapperne foran bukserne (det kan ses på billedet i pkt. 3).   

2. Jeg bruger normalt Regular Waist. Kan jeg bruge Curvy?
Både ja og nej. Du skal som udgangspunkt gå 1 til 2 størrelser ned, hvis du går fra Regular Waist til Curvy. Dette er selvfølgelig ikke muligt, hvis du allerede er en XS i Regular modellen. 

3. Vil I tage et billede, så vi kan se forskellen? 
Ja, det får I lige her. Sarah har et par Regular Waist på i str. M som du kan finde lige her og et par Curvy på i str. XS som du kan finde lige her

Freddy WR.UP regular waist vs. Freddy WR.UP curvy

4. Skal man være kurvede for at gå i Curvy?
Af egen erfaring, vil vi svare nej. Selvfølgelig skal man have lidt fyld til at fylde det ekstra materiale ud, der er i Curvy, men ikke vildt meget. Bukserne er i sig selv meget strækbare, så de vil bare tilpasse din krop om du har meget eller lidt "kød" på kroppen.

5. Hvilken model jeg skal vælge?
Alle Freddy  WR.UP® bukser er i sig selv meget strækbare og det handler næsten om, at man selv lige skal teste af og se hvad man selv syntes er komfortabel at have på. Er det første gang du prøver et par  WR.UP® bukser, så anbefaler vi altid at man går efter Basic modellerne og ikke de eksklusive modeller (f.eks. læder). 

Vi håber, at I kunne bruge vores svar. Har I brug for at finde størrelsesguiden for Freddy WR.UP® bukser, så er det lige her I skal klikke. 

Læs næste

BOOTYBANDS ØVELSER MED LET'S BAND
FLUFFY SMOOTHIE-BOWL

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.