activewear

BOOTYBANDS ØVELSER MED LET'S BAND

BOOTYBANDS ØVELSER MED LET'S BAND

Vi har fået de lækreste bootybands på shoppen. Træningselastikkerne er produceret af ren gummi, helt uden kemikalier. De kommer i en samlet pakke med 3 belastninger, så der er garanti for øget træningsglæde og uendelige muligheder for anvendelse.

Øvelser med bootybands!

Kick backs med elastik

Du kender måske allerede øvelsen, men har du prøvet den med elastik? Det er et super supplement til den tungere ben træning, og giver god kontakt til ballerne. Du kan se på billedet, hvordan du skal holde elastikken med det ene ben således at du får modstand i det andet ben 🍑

Side step

Denne øvelse er perfekt til opvarmning, da den hjælper dig til at få aktiveret din bagdel inden du skal løfte lidt tungere i fx. squat. Det er vigtigt, at du holder spændet i benene under hele øvelsen samtidigt med at du har let bøjede ben. Du behøver ikke at bruge to elastikker, som vist på billedet - Find den elastik i sættet, der giver passende modstand og prøv dig frem.

Hiptrusters! 

Vores alle sammens yndlingsøvelse til bagdelen, nu med elastik! Er du rutineret kan du lave den med vægt, som du plejer og tilføje elastikken for at give ultimativ balle kontakt og burn 🔥Ellers er den genial for nybegyndere og som opvarming/burnout. Øvelsen hjælper dig til at få bedre muskelkontakt, der vil gavne dig igennem hele din træning. Husk at elastikken er et supplement, og bør ikke anvendes til alle øvelser.

V-sit med elastik!

Jeg vil også lige dele en god maveøvelse med jer! Denne er genial, da den rammer store dele af maven på samme tid, dog er den lidt avanceret - så kan du ikke holde en god form, anbefaler vi at du ligger vandret med overkroppen. Benene skal lave cykelbevægelser samtidigt med at overkroppen holdes i ro. I kan også skifte fra side til side, som vist på billedet.

Læs næste

5 TIPS TIL 'COMEBACK'
5 TIPS TIL 'COMEBACK'

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.