Motivation

5 TIPS TIL 'COMEBACK'

5 TIPS TIL 'COMEBACK'

Her er vores bedste tips til at komme tilbage i rytmen og få træningsrutinen tilbage efter en velfortjent sommerferie. 

5 tips til comeback

1. Husk hvorfor! 
Hvorfor er det du træner? Hvorfor er det du spiser sundt? Husk dit mål og find motivationen frem igen. Det er motivationen der skal få dig afsted til træning selv efter en lang dag på job. 

2. Lav en plan 
Find din kalender frem og begynd at planlægge dine træninger og måltider (hvis du har behov for dette). Det er altid rart, at have en plan som man kan følge efter, så man ikke "glemmer" og ryger out of track igen. 

3. Kend dig selv 
Kommer du kun afsted efter arbejde eller studiet hvis du har træningstøjet med? Måske det skal stå pakket derhjemme? En rigtig god idé, er f.eks. at tage din sportsbh på fra morgenstunden af, så har man en følelse af, at være "klar" selvom det blot er en lille ting.

4. Accepter din kamp!
Sæt nogle realistiske mål i din plan og accepter at man ikke kan være 100% perfekt. Måske nul sukker er lige ambitiøst nok for dig, men måske du kan fungere med kun sødt i weekenden. Husk også 'slut med forbudt' og spis mindre mængder af de mere syndige madvarer.
 

5. Lækkert nyt træningstøj!
Der er intet der motivere mere end nyt træningstøj. Måske du skal forkæle dig selv med et par nye leggings eller en sportstop, så du virkelig får lyst til at vise træningscenteret dit nye sprøde outfit 😉

Læs næste

BOOTYBANDS ØVELSER MED LET'S BAND
BOOTYBANDS ØVELSER MED LET'S BAND

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.