VI FUSIONERER MED FREDDYSTORE.DK 🎉

Vi er stolte af at kunne fortælle dig, at vi har fusioneret med Freddystore.dk 🙌🏼Freddystore.dk er således blevet lukket, men du vil fremadrettet kunne shoppe alle de populære Freddy produkter på Fitfashion.dk

Hvad betyder det for dig? 

Bedre service med Freddy eksperter! 
I og med at vi er blevet et større team, vil vi kunne tilbyde dig endnu bedre og hurtigere kundeservice. Freddystore teamet har et stort kendskab til alle Freddy produkter og vil derfor kunne guide dig til den perfekte størrelse eller style! 

Større udvalg
GlÌd dig til flere produkter fra det efterspurgte italienske brand.

De bedste netpriser i Danmark 
Hos Fitfashion.dk tilbyder vi prisgaranti (som vi ogsĂĽ kalder Prismatch+). Det betyder, at vi matcher konkurrenternes priser og giver dig 10% ekstra rabat. Dette gĂŚlder pĂĽ alle brands pĂĽ shoppen inkl. Freddy! LĂŚs de fĂĽ betingelser her.

Var du en Freddystore kunde?

Retur, ombytning og reklamation
Vi betjener fremadrettet henvendelser vedr. tidligere ordrer, der er blevet lagt pü Freddystore.dk. Skal du returnere, ombytte eller reklamere kan du trygt skrive ind til info@fitfashion.dk med dit Freddystore ordre nr. og sü hjÌlper vi dig videre derfra.

Gavekort fra Freddystore.dk
Har du et gavekort fra Freddystore.dk, vil du altsĂĽ nu kunne benytte det pĂĽ alle de lĂŚkre produkter, som du finder hos Fitfashion.dk.


► SHOP FREDDY NU

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres