VI FUSIONERER MED FREDDYSTORE.DK ūüéČ

Vi er stolte af at kunne fort√¶lle dig, at vi har fusioneret med Freddystore.dk ūüôĆūüŹľFreddystore.dk er s√•ledes blevet lukket, men du vil fremadrettet kunne shoppe¬†alle de popul√¶re¬†Freddy produkter p√• Fitfashion.dk

Hvad betyder det for dig? 

Bedre service med Freddy eksperter! 
I og med at vi er blevet et st√łrre team, vil vi kunne tilbyde dig endnu bedre og hurtigere kundeservice. Freddystore teamet har et stort kendskab til alle Freddy produkter og vil derfor kunne guide dig til den perfekte st√łrrelse eller style!¬†

St√łrre udvalg
Glæd dig til flere produkter fra det efterspurgte italienske brand.

De bedste netpriser i Danmark 
Hos Fitfashion.dk tilbyder vi prisgaranti (som vi også kalder Prismatch+). Det betyder, at vi matcher konkurrenternes priser og giver dig 10% ekstra rabat. Dette gælder på alle brands på shoppen inkl. Freddy! Læs de få betingelser her.

Var du en Freddystore kunde?

Retur, ombytning og reklamation
Vi betjener fremadrettet henvendelser vedr. tidligere ordrer, der er blevet lagt på Freddystore.dk. Skal du returnere, ombytte eller reklamere kan du trygt skrive ind til info@fitfashion.dk med dit Freddystore ordre nr. og så hjælper vi dig videre derfra.

Gavekort fra Freddystore.dk
Har du et gavekort fra Freddystore.dk, vil du altså nu kunne benytte det på alle de lækre produkter, som du finder hos Fitfashion.dk.


‚Ėļ¬†SHOP FREDDY¬†NU

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, f√łr de offentligg√łres

Populære produkter