FREDDY WR.UP®

VI FUSIONERER MED FREDDYSTORE.DK 🎉

VI FUSIONERER MED FREDDYSTORE.DK 🎉

Vi er stolte af at kunne fortælle dig, at vi har fusioneret med Freddystore.dk 🙌🏼Freddystore.dk er således blevet lukket, men du vil fremadrettet kunne shoppe alle de populære Freddy produkter på Fitfashion.dk

Hvad betyder det for dig? 

Bedre service med Freddy eksperter! 
I og med at vi er blevet et større team, vil vi kunne tilbyde dig endnu bedre og hurtigere kundeservice. Freddystore teamet har et stort kendskab til alle Freddy produkter og vil derfor kunne guide dig til den perfekte størrelse eller style! 

Større udvalg
Glæd dig til flere produkter fra det efterspurgte italienske brand.

De bedste netpriser i Danmark 
Hos Fitfashion.dk tilbyder vi prisgaranti (som vi også kalder Prismatch+). Det betyder, at vi matcher konkurrenternes priser og giver dig 10% ekstra rabat. Dette gælder på alle brands på shoppen inkl. Freddy! Læs de få betingelser her.

Var du en Freddystore kunde?

Retur, ombytning og reklamation
Vi betjener fremadrettet henvendelser vedr. tidligere ordrer, der er blevet lagt på Freddystore.dk. Skal du returnere, ombytte eller reklamere kan du trygt skrive ind til info@fitfashion.dk med dit Freddystore ordre nr. og så hjælper vi dig videre derfra.

Gavekort fra Freddystore.dk
Har du et gavekort fra Freddystore.dk, vil du altså nu kunne benytte det på alle de lækre produkter, som du finder hos Fitfashion.dk.


► SHOP FREDDY NU

 

Læs næste

5 TIPS TIL NYTÅRSFORSÆTTERNE
Trigger Point - The Grid 1.0 Foamroller

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.