Foamroller

5 EFFEKTIVE ØVELSER MED FOAMROLLER

Trigger Point - The Grid 1.0 Foamroller

En foamroller er et fantastisk værktøj, der med sit net af varierende hårdhed og bredde er effektiv til utrolig mange formål. Vi giver dig her 5 gode øvelser til både massage og træning af core som du kan lave med din foamroller. 

Trigger Point - The Grid 1.0 Foamroller

1. Massage: Læg
Placér foamrolleren lige under lægmusklen på det ene ben og hold det helt strakt. Bøj det andet ben, så du kan skabe bevægelighed. Hænderne skal være placeret i gulvet bag dig mens armene er strakte. Ved at løfte bagdelen lægger vægten på foamrolleren og du kan nu rulle frem og tilbage. 

2. Massage: Baglår
Her er det samme udgangspunkt som ved læggen. Placér dog her foamrolleren under det ene baglår i stedet. Støt med det andet ben på gulvet eller lig med krydsede ben hvis du har behov for mere vægt i øvelsen. 

3. Massage: Ryg
Læg dig ned med foamrolleren placeret øverst på ryggen. Sørg for at rygmusklerne er strukket ud og at du har bøjede ben med begge fødder i gulvet. Brug herefter dine ben til at skubbe dig frem og tilbage så foamrolleren ruller op og ned af ryggen. 

Trigger Point - The Grid 1.0 Foamroller

4. Core øvelse: Armbøjninger
Læg dig på maven med begge underben ovenpå foamrolleren. Placér dine hænder lige under skuldrene og stræk armene. Foretag nu en almindelig armbøjning, hvor du bøjer i albuerne og sænker overkroppen ned mod underlaget. Det er vigtigt at huske at du altid skal spænde i mave og ryg så du ikke svajer i lænden. 

5. Core øvelse: Leg Curl
Læg dig på ryggen med begge fødder placeret på foamrolleren. Løft nu bagdelen let fra underlaget, mens du har strakte ben. Løft nu bagdelen så højt du kan samtidig med at du bøjer i benene. Du skal holde en lige linje fra din brystkasse og ned til knæene mens du trækker foamrolleren ind mod din bagdel. Skub herefter tilbage til udgangsstilling. 

Trigger Point - The Grid 1.0 Foamroller

► SHOP FOAMROLLERS FRA TRIGGER POINT HER.

 

Læs næste

VI FUSIONERER MED FREDDYSTORE.DK 🎉
Women's Best - Kosttilskud

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.