5 TIPS TIL NYTÅRSFORSÆTTERNE

5 TIPS TIL NYTÅRSFORSÆTTERNE

Vi vinker pænt farvel til 2019 og byde et helt nyt årti velkommen: 2020

Mange af os har allerede samlet viljestyrke til at opnå vores nytårsforsættelse. Men har vi lært af vores tidligere erfaringer? Størstedelen af de tidligere nytårsforsættelser bliver ofte brudt efter nogle uger, dage eller timer.

Så hvad skal vi gøre i år for ikke at bryde vores nytårsforsættelser? Det er ikke så hårdt som du tror - Følg med vores 5 tips herunder.

5 TIPS TIL NYTÅRSFORSÆTTERNE
 1. Gør det simpelt!
  Du skal ikke begynde at ændre hele din livsstil, så vil du nemlig højst sandsynligt ende i skuffelser. Gør dig selv en tjeneste og udvalg de vigtigste punkter i dit liv som du vil ændre på og fokusere kun på dem.

 2. Vælg med omhu
  Nu når vi har nævnt, at du skal vælge nogle få punkter som du skal fokusere på, så er det også svært at vælge ud. Vores regel er, at man altid bør starte med sig selv. Så vi anbefaler, at du skal vælge noget der bringer det positive energi frem i dig (til både sind og krop) som på længere sigt vil gøre DIG glad. Når du først er glad, vil du kunne glæde andre.

 3. Vær’ realistisk 
  Den har du sikkert hørt alt for mange gange - Men den er god nok! Det kan f.eks. være et vægttab - Selvom du ønsker at tabe 10 eller 20 kg, så start gerne i det små. F.eks. 0,5 kg pr. uge? Så lav gerne nogle delmål og kryds af, så snart de er opnået! 

 4. Skriv noter
  Find en notesblog, dagbog eller kalender frem. Skriv dine nytårsforsættelserne ned og gerne detaljeret omkring tanken bag dem. Notere ned, hvordan du føler hverdag så du ikke ryger out of track! 

 5. Du gør det for dig - og ingen andre!
  Støtte fra venner og familie er altid godt. Men husk, at dine nytårsforsættelser er noget du gør for dig selv og det er i sidste ende dig, der skal udføre dem og opnå dem. Det er dig, der skal have kontrol over dit liv og ingen andre. Så undgå at beskylde andre for, du ikke når dine mål og fokusere på dig selv. 

Det var så vores 5 bedste tips til at vedligeholde sine nytårsforsættelser. Har du nogle gode foreslag er du altid velkommen til at skrive ind til os, så vi senere på måneden evt. kan lave en opdateret liste! Skriv ind her: info@fitfashion.dk 

Læs næste

LYSERØDE LEGGINGS - DER IKKE ER GENNEMSIGTIGE?
VI FUSIONERER MED FREDDYSTORE.DK 🎉

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.