LYSERØDE LEGGINGS - DER IKKE ER GENNEMSIGTIGE?

LYSERØDE LEGGINGS - DER IKKE ER GENNEMSIGTIGE?
Vores 4. gæsteblogger for BE REAL x FITFASHION kampagnen er Monica Marjanovic. Hun vil kort fortælle lidt om sig selv og har testet tre produkter fra os - Som hun har givet en hudærlige mening om og med billeder uden filter. Læs med herunder.

Nordisk Verdensmester

Jeg har altid været aktiv og dyrket sport siden jeg var helt lille. Det meste af mit liv har jeg faktisk spillet basket, men valgte pludseligt at skifte branche til kampsport (thaiboksning) hvilket jeg har dyrket de sidste 7 år. Jeg har tidligere været Nordisk, samt Verdensmester, og er indtil for nyligt kommet tilbage fra en skade. Jeg har generelt altid haft rigtig meget disciplin, og gør alting fuldt ud. Men jeg havde nok aldrig troet jeg ville nå så langt som jeg er i dag.

Fall seven times, stand up eight!

Jeg har været ude i små 2 år, da jeg en dag under en træning rev mit korsbånd over – samt fik en flænge i min menisk som revnede. Jeg var helt sikker på at jeg aldrig skulle komme til dyrke kampsport igen, og slet slet ikke på højt niveau. Men efter operationen gik der et år med meget intens genoptræning ifølge lægernes anvisning, samt styrketræning - og det gjorde at jeg kom tilbage igen. Mod alt min forventning. Henover sommeren 2019 tog jeg 2 måneder til Thailand for at være på træningsophold, og jeg deltog igen til amatør VM for halvanden måned siden. Dog endte jeg kun med bronze, men jeg er glad og taknemlig over jeg har kunne genoptage min sport på samme niveau som før.


Min ærlige mening om denne sportsbh ↴

Shop Shape sportsbh'en fra Rapidwear her

Super dejligt blødt og behageligt materiale. God kvalitet. BH-en er fuld funktionel og der er rigtig god bevægelighed i den. Den sidder godt ved armhulerne og skærer ikke ind i kødet. Ryggen er ret fri, hvilket er rigtig rart da vingerne og skuldrene får fri bevægelighed. Stoffet er godt og tykt, og indlægget er også meget tilpas, hvilket gør man heldigvis ikke kan se brystvorterne igennem. Det eneste ved stoffet og indlægget jeg personligt ikke brød mig helt om, var, at det yderste lag stof ikke var ''tykt nok'' til at dække over indlægget. Og efter min personlige mening synes jeg det var en smule for fremtrædende ift. hvad jeg kan lide. Fordi der kommer en lille rund aftegning af indlægget. Jeg kan personligt bedst lide når det hele er ''plain/smooth''. Så hvis indlægget evt. fyldte en større flade, synes jeg det ville se pænere ud. Eller, hvis det yderste lag stof var tykkere kunne det også hjælpe lidt. Men den er på ingen måde gennemsigtig. Det er kun lige en afmærkning af indlægget jeg føler er lidt synligt. Jeg har trænet lidt forskelligt slags træning i den, og jeg vil sige den egner sig til langt det meste. Løbeture, spurt, sjipping og ting hvor man er i stor bevægelse synes jeg ikke den egner sig lige så godt til. Der mangler lidt mere støtte i den for at holde det hele stramt på plads. Men alt andet hvor man ikke er i store op og ned bevægelser, der er den helt perfekt. Alt i alt, rigtig dejligt sports BH. Og MEGET flot!

Lyserøde leggings - Der IKKE er gennemsigtige!

Shop RapidWear - Classic Cardio Leggings (Lyserød) her

Legginsene er også lavet af vildt dejligt blødt materiale. De er nemme at få på. På trods af at farven er så lys er de på ingen måde gennemsigtige. Jeg er vildt positivt overrasket. Jeg har bådet squattet med dem, sparket og lavet knæ. Der er ingen ting at se igennem. Man skal bare være opmærksom på at når farven er så lys, så kan bukserne godt virke lidt 'aflørende' fordi de sidder tæt. Dvs man kan se meget af formen, men de er ikke gennemsigtige. Jeg prøvede dem både i str. M & L (jeg har en L på, på billederne), og jeg må indrømme jeg havde regnet med at de ville kunne sidde lidt højere på mig. Jeg havde svært ved at få dem sat højt nok op, uden at de sad for tæt i skridtet. Ift. billederne sidder det brede stykker godt op af taljen, og det var ikke helt nemt at få dem derop. Jeg tænker at det er pga. min kropsform, da jeg har lidt længde på mine ben. Der udover synes jeg heller ikke at bukserne sad hvor de skulle når jeg prøvede de forskellige træningsformer. Jeg både styrketræner og dyrker kampsport, og synes bukserne vil være ideelle til styrketræning og noget let cardio. Men ikke hvis det skal være meget vildere end det.

WR.UP® VS. MOLLY fra Gina Tricot

Shop WR.UP® High Waist Emana Sort (N) her

Jeg er SÅ positivt overrasket over de her bukser. De sidder SÅ dejligt og behageligt. Virkelig behageligt stof. Det er første gang nogen sinde jeg finder et par bukserne som sidder tæt nok på mine tynde ben, og samtidige er lange nok. Det er så skønt at have bukser der dækker anklerne. Den model jeg har er den højtaljede. Selvom de er højtaljede synes jeg ikke de genere mig ved maven som jeg har oplevet før. Normalt går jeg i jeans fra Gina Tricot - Molly, og de genere mig ofte ved maven, især min navle piercing kan de godt lide at tage fat i. Det gør Wr. Up ikke. Selvom de sidder tæt, så føler jeg ikke at de skære mig ind i huden/kødet. Jeg oplever ofte at jeg får mærker af mine bukserne, og det giver godt mening hvis de skal sidde tæt. Men det gør jeg ikke af Wr. Up, også selvom det ligner at de er blevet malet på. Det eneste der ville gøre dem fuldendt perfekte for mig, var hvis de sad lige så tæt nede om anklerne som Molly'erne gør.


Følg Monica på hendes Instagram @mmvic91

Læs næste

AMANDA TESTER RAPIDWEAR PRODUKTER
5 TIPS TIL NYTÅRSFORSÆTTERNE

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.