AMANDA TESTER RAPIDWEAR PRODUKTER

AMANDA TESTER RAPIDWEAR PRODUKTER

I vores BE REAL x Fitfashion kampagne har vi samarbejdet med 8 kandidater, hvor vi har sendt produkter ud fra Fitfashion.dk som de skal teste af. Vi har derefter bedt dem om at skrive en ærlig anmeldelse om tøjet som de har modtaget. Vores anden kandidat, som vil gæsteblogge er Amanda Handeland 🌸

Tro på dig selv!

BE REAL x FITFASHION

Jeg er en pige på 22 år og er fra Jylland. Jeg har trænet siden jeg var 15 år. Jeg har de seneste mange år svinget mellem, at være normal vægtig til overvægtig med nogle bump på vejen.

Tilbage i 2014 blev jeg opereret i hoften mod noget som hedder hoftedsyplasi, hvor jeg havde en lang pause fra træning ca. 4-6 måneder. Jeg kom igang igen med træning og begyndte at få styr på hverdagens kost, træning samt ridning på konkurrence plan.I 2017 sker der det, at jeg køre galt og brækker ryggen. Jeg  holder igen pause fra træning i 4-6 måneder. Jeg kommer ikke rigtig igang igen med træning og kosten. Jeg bliver dårligere og dårligere psykisk. Jeg ender til sidst med, at  sælge hesten og flytte til Amager. Jeg vil starte et nyt liv og komme væk fra det “dårlige”. 

Fra hoodie til at træne i stramt træningstøj

Jeg kommer til Amager og bor der et par måneder. Her stiger vægten bare mere og mere, og jeg får det ikke psykisk bedre. Jeg beslutter mig for en dag, at nu var det nok! Jeg fik mig en fantastisk coach, som skulle hjælpe mig. Han hjalp mig med at smide 13 kg. Er gået fra at kun kunne træne i hoodies til at kunne træne i en stram trøje!!

Jeg står den dag idag og har fået en meget bedre psyke efter sund kost og træning. Det er nærmest et mirakel middel til dårlig psyke. Det er et most for mig, at spise sundt og træne for at holde mig selv glad og positiv. Nu skal der bare kæmpes videre mod det næste mål, som er fitness konkurrence.

Jeg tester to Rapidwear produkter!

Bliver mine leggings siddende på sin plads under hele træningen?

BE REAL x FITFASHION

Overdelen 
Jeg har testet denne super lækre trøje fra Rapidwear (RapidWear - Long Sleeve Crop (Navy Blå) str. L), som bare sidder som smurt på. Den er så blød og lækker i stoffet! Dog lidt gennemsigtig, men gør ikke noget efter min smag. Trøjen bliver også siddende, hvor den skal uden at kravle helt op under brysterne. Super lækker kvalitet på trøjen. 

Leggings
Jeg har testet disse lækre tights fra Rapidwear (RapidWear - Mesh Core Leggings (Sort) str. M). De er lidt tykke i stoffet, så de er squat proof! Men de er stadig meget stretchy og som malet på benene. De falder IKKE ned, så man skal ikke gå og hive dem op. De er bløde og behagelige at have på. Er meget positivt overrasket over begge produkter og kvaliteten! Man får det man betaler for, rigtig god kvalitet!! Endelig kan jeg havde det godt og se pæn ud mens jeg træner!

 Følg Amanda på hendes Instagram @amandahandeland 

Læs næste

SHEILA TESTER PRISVINDENDE TOP OG TICA LEGGINGS
LYSERØDE LEGGINGS - DER IKKE ER GENNEMSIGTIGE?

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.