SHEILA TESTER PRISVINDENDE TOP OG TICA LEGGINGS

SHEILA TESTER PRISVINDENDE TOP OG TICA LEGGINGS

I vores BE REAL x Fitfashion kampagne har vi samarbejdet med 8 kandidater, hvor vi har sendt produkter ud fra Fitfashion.dk som de skal teste af. Vi har derefter bedt dem om at skrive en ærlig anmeldelse om tøjet som de har modtaget. Vores anden kandidat, som vil gæsteblogge er Sheila Sørensen 🌸 

Sheila Sørensen - BE REAL x FITFASHION

Om Sheila Sørensen

Jeg har det meste af mit liv, haft for mange kilo på kroppen. Jeg er vokset op i den generation, hvor det har været på mode at være super slank og ikke vokset op med den samme krops positivitet og accent der er i fokus nu. Derfor har jeg også det meste af mit liv ikke haft det godt i min egen krop. Jeg har hele tiden følt mig utilstrækkelig, tyk og grim. Jeg valgte i mine teenager år og tidlige 20'ere at feste det hele væk. Ligge låg på alle de dybere ting, der hver dag foregik.

Vægttab på 30 kg - Men usundt forhold til krop og kost

Efter jeg blev færdiguddannet, blev jeg sygemeldt. I den periode begyndte jeg at træne rigtig meget, jeg endte med at nå et vægttab der hed i alt - 30kg. I den periode havde jeg et usundt forhold til både min krop, men også kost og motion. Jeg havde en alt eller intet tilgang til nærmest alt der foregik i mit liv. Indtil jeg mødte min nuværende kæreste, hun fik mig ligeså stille til at indse, at terapi måske var en rigtig god mulighed og idé. Siden da gik det faktisk ret hurtigt. Efter jeg fik bearbejdet de tanker og følelser der rumsterede indeni, har resten ligesom fulgt med. Jeg har ikke længere en alt eller intet tilgang i forhold til kost og motion. Og nu har jeg vedligeholdt mit vægttab, på en måde så det passer ind i mit liv. Og ikke mit liv der skal tilrettelægges efter det.

Tester "Årets top" 

Sheila Sørensen tester Hummel Clea Top

Clea toppen fra Hummel er blevet kåret til årets top. Læs her

Hummel® - Clea Seamless Top

Den her top er så elegant i looket, fordi de detaljer der er på, er så diskrete, samtidig med de er på hele toppen. Men, det kommer an på, hvordan lyset rammer, om man ser dem. Det synes jeg gør den så unik. Jeg kan godt li' at træne i det enkle og funktionelle look, og derfor er den her top også helt perfekt! Ikke nok med den sidder godt til, så er der i kanten på indersiden af stoffet, en lille silikonekant, som gør den bliver siddende hvor den skal, under hele træningen. Personligt har jeg haft rigtig meget træningstøj gennem tiden, men aldrig har jeg stødt på den detalje - og nu kan jeg ikke forstå hvorfor! Det er jo virkelig smart. Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger! Dog, hvis man ikke er til at den sidder helt stramt, vil jeg tage en størrelse større end man normalt gør :-) Her har jeg størrelse M/L på.

Leggings der bliver på sin plads!

Sheila Sørensen tester Tica leggings fra Gym Glamour

Gym Glamour - Tica Seamless Leggings 

Jeg valgte at teste de her tights, med noget af det jeg næsten altid selv synes volder problemer. Der hvor jeg hele tiden skal hive mine tights op, fordi de enten falder ned eller lige rette dem, fordi jeg har lavet sumo squat eller andre øvelser i den dur. Men hverken under løb, bentræning eller sågar udstrækning var jeg nødt til at rette de her tights én eneste gang. Jeg er simpelthen så positivt overrasket! Jeg har aldrig eget noget fra Gym Glamour, men det er jeg helt sikker på jeg kommer til fremover! Stoffet er så behageligt at have på, at jeg også sagtens kunne forestille mig, at jeg ville tulre rundt i dem derhjemme med en stor hættetrøje. Der er super fede detaljer på dem, den dejlige brede elastik om livet, om jeg har fundet ud af hen af vejen er uundværligt for mig. Derudover er der også stof nok til, at man kan sætte dem under navlen, eller trække dem op så det bliver helt højtaljede, alt efter hvad man er til. Jeg havde dem lige omkring navlen, og var stadig ikke nødsaget til at hive dem op under 3km interval løbetur. Jeg elsker dem! Jeg har en str. L på.

Følg Sheila på hendes Instagram: @sheilabruhn

Læs næste

TESTER FREDDY WR.UP® EFTER ET VÆGTTAB PÅ 75 KG
AMANDA TESTER RAPIDWEAR PRODUKTER

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.