BE REAL x FITFASHION

TESTER FREDDY WR.UP® EFTER ET VÆGTTAB PÅ 75 KG

TESTER FREDDY WR.UP® EFTER ET VÆGTTAB PÅ 75 KG

I vores BE REAL x Fitfashion kampagne har vi samarbejdet med 8 kandidater, hvor vi har sendt produkter ud fra Fitfashion.dk som de skal teste af. Vi har derefter bedt dem om at skrive en ærlig anmeldelse om tøjet som de har modtaget. Vores første kandidat, som vil overtage bloggen er Annette Svendsen! 🌸

TABTE 75 KG PÅ 1,5 ÅR

Anette Svendsen og BE REAL x FITFASHION
Om Annette Svendsen 

Jeg har hele mit liv været massivt overvægtig og i 2012 nåede jeg min maxvægt på 130 og med et BMI tæt på de 50 var jeg i livsfare. Men jeg havde ikke kendt andet end overvægt og med livsstilssygdomme i min familie - hjertekarsygdomme/diabetes type 2, så fremtiden ikke lys ud for mig. En nat i september 2012 fik jeg voldsomt ondt i brystet, smerter som strålede ud i venstre arm. Jeg kendte de symptomer. Jeg svor, at hvis der intet var galt, så var tiden inde til at sige farvel til min gamle livsstil.

Fra en BMI tæt på de 50 til en BMI på 20

Fra den dag begyndte jeg at tabe mig og inden for 1,5 år havde jeg tabt 75 kg og nåede ned på en vægt på 55 kg og et BMI på 20. Jeg var igennem 6 hudreduktionsoperationer på 2,5 år og har i dag været normalvægtig i 5 år - Jeg var blevet for slank og måtte tage lidt på for at være sund. I dag går jeg op i at nyde mit liv, jeg træner fordi min krop og sind har godt af det. Motion er blevet en del mit liv - da jeg stod på vægten i 2012 havde jeg aldrig forestillet mig, at dette var muligt.

TESTER FREDDY WR.UP® FOR FØRSTE GANG

Er de pengene værd? 

Jeg har igennem flere år haft kigget på Freddy WR.UP® bukserne men har aldrig fået mig taget sammen til at prøve. Spørgsmålene hobede sig op... Kan shaping bukser være behagelige? Er de pengene værd? Nu skulle det være.. jeg skulle se om Freddy WR.UP® og jeg kunne blive venner.

Anette Svendsen - BE REAL x FITFASHION
 Annette har WR.UP® High Waist Denim Blå (J0Y) i størrelse M 

Og...det kunne vi, vi er endda blevet bedste venner 😊Jeg har aldrig oplevet et par bukser med en så perfekt pasform som disse. De føles...og ser ud som en drøm! 


WR.UP® Følelsen

Bukserne er lette at få på og det føles faktisk som en blanding af træningsbukser og en hyggebuks. Jeg plejer at hoppe i joggingbukser, så snart jeg er hjemme men ikke med disse - dem beholder jeg på. Det er en fantastisk følelse at kunne kombinere hele 3 ting i et par bukser - shaping, komfort og mode. 

WR.UP® Shaping 

Bukserne har unikke shaping egenskaber på hele kroppen. Mine ben synes slankere og mine hofter og mave strammes ind. Den specielle silikone membran, som er placeret under ballerne løfter og shaper uden at det føles ubehageligt. 
Det er absolut første gang, at jeg har prøvet et par bukser med shaping effekt,
Der både gør det se lover men samtidig også er superbehagelige at have på. 

Følg Annette på hendes Instagram: @ asbeanie

 

Læs næste

FLUFFY SMOOTHIE-BOWL
SHEILA TESTER PRISVINDENDE TOP OG TICA LEGGINGS

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.