Vi kender det alle sammen. Vi mangler den perfekte syndige brød eller bagværk til vores morgenbord eller til at stille den lille sult sidst på eftermiddagen. Vi giver dig her opskriften på et proteinrig bananbrød med lækre blåbær i for at gøre den ekstra svampet!
Forberedelsestid: 15 minutter
Bagetid: 1 time
210-260 kcal per servering, 8-10 serveringer
- 3 meget modne bananer (moste)
- 1 håndfuld båblær
- 2 æg der er stuetemperatur
- 250 g mel
- 150 g skyr eller græsk yoghurt
- 25 g smør eller kokosolie
- 35 g chokolade, vælg gerne en meget mørk som f.eks 85%
- 3 spsk Barebells - Protein Milkshake Vanilla
- 3 spsk sirup
- 3 spsk sukker, sukrin eller sødemiddel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk kanel
- Knivspids salt
- 1 banan skåret i halve til at pynte (som på billedet)
- Hakkede valnødder eller hasselnødder.
- Forvarm oven til 180 grader og læg bagepapir i din bageform.
- I en stor skål blander du alle de våde ingredienser.
- Bland alle de tørre ingredienser og tilføj dem til de våde. Rør rundt til det hele er godt blandet.
- Smelt smørret og lad det afkøle kort før du tilføjer det til dejen.
- Vend chokolade, blåbær og evt. nødder i dejen.
- Hæld nu dejen i formen. Vil du pynte med en skåret banan, lægges denne på nu.
- Bag brødet i cirka 60 minutter eller indtil du kan sætte en pind eller gaffel i brødet uden der hænger dej ved.
- Lad brødet afkøle i 10 min i formen.
- Lad brødet afkøle helt på en rist før du skærer det i skiver.
Velbekomme! 🌺
Efterlad en kommentar
Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.