badetøj

FIND BIKINIEN EFTER DIN PASFORM

Find bikini efter din pasform
Sommeren er over os og det er tid til at finde den perfekte bikini til årets strandture! Men ved du egentlig hvad du skal gå efter, så du finder den bikini der passer bedst til din pasform? Vi kommer her med en række gode råd! 👙

Rank og lige
Har du smalle hofte og skulder og måske en lille barm? Så kan du med fordel vælge en bikini der fremhæver din bagdel og bryster. Den klassiske bandeau bikini vil sidde helt perfekt på dig! Med en lille barm vil du nemt kunne bære en stropløs top uden at tænke over om den falder ned. 

Timeglas
Har du brede hofte, en smal talje og brede skuldre? Så har du den velkendte timeglas figur. Et godt valg er at gå efter trusser som kan bindes i siderne så du kan justere pasformen til dine hofter. Se for eksempel vores RapidWear - Lexi Bikini som har bindebånd både i trusserne men også i overdelen så du nemt kan justere den præcis efter din krop. 

rapidwear - lexi bikini

Kurvet
Har du en kurvet kropsform med brede hofter, brede skuldre og en stor barm? Embrace it! Sørg for at komforten er i top så du ikke føler ubehag og undgå derfor tynde stropper men gå derimod efter brede stropper og bånd som støtter.

Er du stadig i tvivl om hvilken bikini der ville passe dig? Skriv endelig til os og vi vil hjælpe dig bedst muligt på vej!

➡️  Se hele udvalget af vores bikinier her


Læs næste

Xahara
women's best bcaa

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.