gymwear

NYT BRAND - XAHARA

Xahara

Har du også lægt mærke til det vildt fine nye træningstøj vi har fået på shoppen hen over foråret? Vi giver dig her en lille præsentation af deres brand!

xahara

Xahara er et luksuriøst og kvindeligt fitness brand, der er på forkant med alle de nye tendenser. Det er et australsk brand skabt i 2014, der er inspireret af rejser og globale trends. Hos Xahara får de fashion og træningstøj i høj kvalitet til at mødes i deres lækre produkter! Mærket blev skabt af en passion for mode, sundhed og fitness.

xahara

De vil gerne inspirere kvinder til at drømme stort og nå de mål, de sætter sig for og skabe produkter der er med til at forbedre kvinders komfort, selvtillid og ydeevne. Deres mål er at skabe produkter, der er så stilfulde og behagelige, at de kan bruges til alt fra træning til hverdag. 

Xahara junior

Find Xahara Junior kollektionen her.

Hos Xahara kan du finde fede tights i lækre farver og mønstre med scrunch effekt, der fremhæver din bagdel og dertil matchende sportsbh'er. De skaber kun limited edition styles i en begrænset mængde. Du vil derfor altid kunne føle dig unik i produkter fra Xahara! Derudover har de også lavet en matchende mor & datter kollektion. 

➡️  Du finder hele Xahara kollektionen her.  


Læs næste

rapidwear-sommer-favoritter
Find bikini efter din pasform

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.