activewear

Squatproof - Leggings og shorts!

Squatproof - Leggings og shorts!

Har du også søgt internettet tykt og tyndt for et par squat proof leggings? Frygt ej! Du er nemlig kommet til det rette sted! Vi har samlet 4 gode bud på squat proof leggings (og shorts) som er et musthave til din træning, om det er vægtløftning, yoga, cardio, pilates, you name it.

Hvad betyder Squat Proof?

Squat proof betyder helt enkelt, at dine leggings ikke bliver gennemsigtige når du laver intense øvelser og bøjninger. Navnet "squat proof" kommer af, at du kan teste om dine leggings er squat proof, ved at lave en squat. For et par leggings er squat proof, så kræver det et helt bestemt materiale, som er både er tykt og strækbart nok til, at leggingsne ikke bliver strukket for meget ud, så man kan se ens trusse eller hud.

Spirit Seamless Leggings - Jentle

Findes der en bedre kombination end de 2 S'er? Seamless og Scrunch.
Spirit leggings er en seamless leggings, som er lavet i det blødeste ribbed materiale der har en lille men flatterende scrunch ved bagdelen. Den høje talje er med til at holde maven på plads, samt sørge for at leggingsne ikke ruller ned. Derudover har de en diskret contour detalje som sørger for at spænde op, omkring og under numsen så den synes større og rundere og mere fast. Grundet leggingsne tykke materiale, så vil der ingen pink trusse kunne ses i fitnesscentret. LÆS: SQUATSIKRE
Shop dem HER

Define Shorts - Jentle

Det ligger allerede i navnet at disse shorts fremhæver din krop på den bedste måde.
Define shortsene fra Jentle er vores svar på et par squatsikre shorts, selv i en lys farve. De har en virkelig lækker contour detaljer lige under bagdelen, som er med til at lave et lille løft og give det fineste resultat. Derudover har den en høj talje, som er med til at give kroppen en illustration af timeglasfigur, samt give en følelse af at den høje talje holder maven inde.
Shop dem HER

Energy Scrunch Shorts - Jentle

Hvem siger du skal købe sort for at det skal være squatproof?
Energy Scrunch Shorts har ALT du har brug for i et par lækre shorts! Man går aldrig galt i byen med en lækker scrunch og sømløst materiale. Udover scrunchen, finder du altså også contour detaljer, som er placeret på bedste vis til at fremhæve din krop på en flatterende måde. 
Shop dem HER

Camo Leggings - Jentle

STAND OUT med Jentle's Camo leggings! Disse leggings er lavet i et lækkert blødt materiale, hvor vi kan garantere du ikke har lyst til at tage dem af. Taljen består af ribbed materiale, som er med til at give en let "hold-in" følelse, der altså hjælper med at holde maven inde. Leggingsne er som mange andre af Jentle's produkter, seamless, som vi alle elsker - som et musthave, så er de squat proof, selv i de mest intense farver. 
Shop dem HER

Hvornår ved jeg om et par leggings er squatproof?

Ved første øjekast kan alle træningstights ligne at de er squatsikre. For at undgå akavede situationer i træningscentret, så anbefaler vi at du laver "Squat-testen" for at bekræfte om et par leggings er squatsikre eller ikke. Testen er lige så enkelt som det lyder.

Tag et spejl, stil dig foran det med ryggen til og lav en squat! Hvis du kan se farven på dine trusser eller din hud, så har de ikke bestået "Squat-testen" og er derfor IKKE squatsikre.

Vælg den korrekte størrelse

Der kan være i få tilfælde være uenigheder om, hvorvidt et par leggings er squat proof, da det kan være det, på en person men ikke på en anden. Det afhænger som udgangspunkt af din kropstype og hvordan du ønsker et par tights sidder. Nogle kan godt være fristet til at vælge en størrelse som er for lille, da de godt kan lide hold-in følelsen, som strammer kroppen mere ind. Dette kan dog medfører at materialet vil blive strukket for meget ud i intense øvelser, som for eksempel en squat, hvilket medfører at leggingsne kan blive gennemsigtige. Vi anbefaler derfor at tage din normale størrelse, for at undgå gennemsigtighed.

Materiale

Materialet i dit træningstøj er alfa omega vigtigt. Materialet er med til at fortælle dig hvordan leggings' pasform, egenskab og følelse er. Vi anbefaler at lede efter høj kvalitets materiale, som både har den rette tykkelse men også strækbarhed. Kig gerne efter 4-vejs stræk, hvor materialet kan strække sig i både længde og bedde og derefter komme sig igen. Dette er primært en blanding af elastan også kaldet spandex og materialet nylon som også kaldes polyamid. 

Læs næste

Helenas kamp mod overvægt - Her er hendes historie

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.