activewear

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ DIT TØJ - VASK RIGTIGT!

Vask dit træningstøj rigtigt for at få det til at holde længere

Vask dit træningstøj rigtigt for at få det til at holde længere

Vores træningstøj skal kunne holde til lidt af hvert og det er en del mere udsat end den fine sarte kjole vi har hængende i skabet. Det skal kunne tåle træning, sved og som regel og en del vaske. Vi giver dig her nogle gode råd til at forlænge levetiden på dit træningstøj!

1. Din sportsbh skal vaskes hver gang!
En sportsbh bør vaskes efter hver træning lige som du ville gøre med trusser og strømper. Du fjerner både sved, snavs og salt men efter vask giver stoffibrene dig også den mest optimale støtte. Vasker man sin sportsbh korrekt kan man øge holdbarheden med omkring 6 måneder afhængig af hvor tit du træner i den. Det bedste er altid at vaske den i hånden, men kommer den i en vaskepose og bliver vasket med lav temperatur kan dette også gå an. 

2. Tøm træningstasken!
Hvis du kan vænne dig til at tømme træningstasken som det første når du kommer hjem, vil dette være klart det bedste. Tøjet begynder nemlig ikke kun at lugte grimt, hvis det ligger i en fugtig taske, men det forringer også funktionaliteten. Sørg derfor for at vaske tøjet med det samme eller lad det hænge til tørre. 

3. Skyllemiddel og tørretumbler er et no go!
Når du vasker dit træningstøj skal du enten bruge skyllemiddel specielt beregnet hertil eller helt droppe det. Det forkerte skyllemiddel kan nemlig de tilstoppe fibre som gør at tøjet kan transportere sveden væk og at du kan ånde i det. 
Mange tørretumbler deres træningstøj, men dette kan også være med til at ødelægge åndbarheden. Lad det i stedet hænge til tørre for at forlænge holdbarheden. 

4. Følg vaskeanmærkningen!
Det vigtigeste råd af alle er at du skal følge den vaskeanmærkning der sidder i tøjet. Der kan være forskel på materialet og derfor kræver forskellige vaske og temperaturer.  Så kan det måske være dit træningstøj skal deles op i flere vaske, men det vil i sidste ende være med til at forlænge levetiden! 

Læs næste

Women's Best - Kosttilskud
Hummel Gemma sportsbh

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.