Hummel

3 HUMMEL® FAVORITTER

Hummel Gemma sportsbh
Hummel har dansk design historie som går helt tilbage til 1923 og har sidan da været en favorit hos danskerene! Og det forstår vi godt! Vi har udvalgt 3 af vores Hummel® favoritter til dig, men du kan også se hele kollektionen her

Hummel® - Classic Bee Seamless Leggings

Hummel® - Classic Bee Seamless Leggings (Blå)

Disse klassiske leggings er af et sømløst materiale det giver en dejlig behagelig komfort. Der er ingen irriterede syninger, kanter eller lommer. Det ikoniske Hummel® logo ned langs begge ben giver dem retro look som vi er helt vilde med!
Classic Bee findes i både blå, charcoal, mint og grå. Du finder dem her


Hummel® - Gemma Seamless Sportsbh

Hummel® - Gemma Seamless Sportsbh

Noget af det vigtigeste når man vælger træningstøj er komfort og støtte. Og begge dele får du her i denne sportsbh fra Hummel®. Her er vi igen ude i et sømløst materiale så du ikke har syninger eller en masse detaljer der egentlig bare genere. Det ekstra stykke under brystet sørger både for ekstra støtte, men gør også at den nemt kan bruges som en top - og dét synes vi er ret smart! 
Gemma modellen findes i både sort og blå. Du finder begge lige her

Hummel® - Clea Seamless Trøje (Lyserød)

Hummel® - Clea Seamless Trøje (Lyserød)

Her i de kolde vintermåneder kan det være rigtig rart at træne i en langærmet trøje. Men når du først er igang med at svede bliver det hurtigt tæt og varmt. Hummels langærmet Clea er i et svedabsorende og tyndt materiale. Derfor vil du ikke føle det våd og indelukket i denne under selv en rigtig hård og svedig træning. Modellen findes i både lyserød og sort melange. Begge finder du lige her

Udover at alle Hummels produkter er lavet i en god kvalitet, lækkert design og høj komfort, er prisen også ganske fornuftig! 


Læs næste

Vask dit træningstøj rigtigt for at få det til at holde længere
opskrift på chaigrød - barebells nicecream

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.