FREDDY WR.UP®

5 GRUNDE TIL AT VÆLGE FREDDY WR.UP®

5 GRUNDE TIL AT VÆLGE FREDDY WR.UP®

Freddy WR.UP® har vundet manges hjerter. Udover, at de har komfortable at have på døgnet rundt, så hjælper de specielle syninger med at fremhæve ens bagdel og former på en ganske naturligt måde.
5 gode grunde til at vælge freddy wrup

Er du ikke helt overbevist om WR.UP® er de rette bukser for dig, så skal du lige læse vores 5 grunde til at vælge Freddy WR.UP® bukser: 

1. Silikonekant sørger for, at de forbliver hvor du sætter dem!
På Low- og Regular waist modellerne (Lav og middel talje) vil der være en silikonekant rundt om livet på bukserne. Dette gør, at bukserne bliver siddende hvor de skal uden at glide ned. De to styles, der hedder Mid- og High Waist har ikke denne silikonekant, da taljen i sig selv er høj nok til ikke at glide ned.

2. Former og "Push up" effekt 
Indvendigt ved hofte/lår finder du en ultra tynd silikonemembran, der vil give dig den formende effekt uden at du overhovedet føler at den eksisterer. Push-up effekten på WR.UP® kommer fra de specielle syninger, som du ser udvendigt på bukserne og bagpå ved bagdelen. Alt dette er en del af WR.UP® teknologien, som du vil kunne finde i hele serien.  

3. Fri bevægelse
En del af teknologien er, at bukserne skal være komfortable. Derfor findes der en høj procent af elastan i alle WR.UP® bukser. Dette gør, at du har fri bevægelighed selvom det faktisk ikke ligner det, når man har bukserne på. 

4. Et par bukser for alle
Buksernes fås i: 

Som du kan se, så er vi ret sikker på, at der vil være en pasform der passer dig! Vi har også erfaret, at piger der er op til 180 cm sagtens kan gøre brug af "standard" ben længde, da der er meget stræk i bukserne.

5 gode grunde til at vælge freddy wrup

5. Dagligdag og festligheder
WR.UP® fås i mange styles, farver og materiale. Derfor er der rig mulighed for, at kombinere bukserne som du har lyst. Det er din egen fantasi der sætter grænser, om du vil bruge dine bukser på arbejde eller en fredag aften med pigerne!

 

 

Læs næste

5 HURTIGE TIPS TIL EN MERE AKTIV HVERDAG
ÅRETS TRÆNINGSTOP

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.