activewear

UNDGÅ SVEDLUGT I DIT TØJ

UNDGÅ SVEDLUGT I DIT TØJ

Det er måske ikke lige det mest hotte topic. Men når du lige har trænet dig sexy og sund, så kan vi ikke have, at du går og træner i ildelugtende træningstøj vel? Her er vores råd til, at undgå svedlugt i dit tøj! 

Undgå svedlugt i dit træningstøj

Regel nr. 1 - Vask dit træningstøj med det samme
Efter en hård omgang træning er tøjvask nok, det sidste man vil tænke på. Men det er desværre nødvendigt! Jo længere dit træningstøj ligger og lugter i din taske eller vaskekurv, desto større er chancen for, at dit tøj vil blive ved med at lugte. Ofte vil lugten ikke aftage selvom du vasker det igen efter et stykke tid.

Vi anbefaler, at man ser det som en del af træningen og få tøjet vasket inden du slapper helt af. Du vil takke dig selv senere! 

Er skaden sket?
Har du alligevel af en eller anden årsager ikke haft tid til at vaske dit træningstøj med det samme og det er ildelugtende lige pt. og uanset, hvor mange gange du vasker det efterfølgende, så forsvinder lugten ikke? Frygt ej - Jeg har et trick til dig.

Bland en spand af halv eddike, halvt vand og sæt tøjet i blød i ca. en time (gerne flere) og vask det så igen! Så skulle lugten gerne aftages igen!

Vi håber vores fifs kan bruges og at du altid vil se og dufte godt i fitness 🌸

Læs næste

ÅRETS TRÆNINGSTOP
GØR BRUG AF PRISMATCH+

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.