FRI FRAGT - BESTIL INDEN KL 15.00 - SENDES SAMME DAG
Menu

5 GRUNDE TIL AT VÆLGE EMANA PRO

Der er utallige mange gode grunde til at vælge Freddy WR.UP® Emana Pro modeller. En perfekt kombination af gode egenskaber, der sammen gør disse bukser helt unikke. It's save to say  → disse bukser er vores ultimative favorit her hos Fitfashion.dk 💪🏼Du får 5 gode grunde til, hvorfor vi elsker de her bukser. 

5 gode grunde til at vælge freddy wrup emana pro

1. Forbedrer hudens tonicitet og blødhed

Materialet i Emana Pro består af Rhodia Polyamide 6.6 Filamentet, hvilket er med til at pleje hudens skønhed på flere forskellige måder. Denne innovative teknologi med bioaktive mineralske stoffer forbedrer hudens udseende, øger dens elasticitet og reducerer ujævnheder. Alle disse fantastiske enheder er med til at gøre huden smukkere!

2. WR.UP® Shaping effekt
Emana Pro består af stof af høj kvalitet med det helt rigtige stretch indhold.
Hemmeligheden ligger i den unikke kombination af søm, italiensk design (og materiale) og special ultra tynd silikone - der naturligt understøtter og fremhæver dine kurver omkring dine baller, talje og lår!

3. Holdbarhed
Disse fantastiske egenskaber, som vi tidligere har nævnt vil blive fastholdt selv efter utallige ganges vask takket været den teknologi, som er inkorporeret i filamentets DNA. Disse bukser har derfor en super holdbarhed, hvilket vi også selv har erfaret.

4. Lugtfri
Takket være den udviklede konstruktion samt den specifikke og eksklusive behandling har dette stretch stof unikke egenskaber til at fjerne kroppens fugtigheder.

5. Optimal komfort
Hands down, nok nogle af de mest komfortable bukser vi nogensinde har ejet!
Kombinationen af det helt rigtige stretch gør bukserne utrolige strækbare.
Hvis vi skal være ærlige - så føles det slet ikke som om du har bukser på!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din kommentar venter på at blive godkendt af Fitfashion